23948sdkhjf

Danskere klar til EMO

Traditionen tro lokker den tyske værkstøjsmaskine-messe både danske besøgende og udstillere syd for grænsen.
Tyskland har traditionelt været den vigtigste leverandør af værktøjsmaskiner til dansk industri i mange år med mere end en fjerdedel af det samlede marked, og derfor har EMO altid været en til en vigtig destination for danske industrivirksomheder.

I 2011 tiltrak EMO Hannover mere end 1.500 besøgende fra Danmark, og det tal satser de tyske arrangører på at nå igen i år.

- På EMO Hannover møder danske værktøjsmaskine-producenter og -brugere fra hele verdenen af metalbearbejdning. Besøg og deltagelse er derfor et must for alle, der har noget at gøre med værktøjsmaskiner i Danmark, udtaler Christoph Miller, direktør for EMO-arrangøren VDW (den tyske sammenslutning for værktøjsmaskinproducenter).

Fem danske udstillere
I år har fem danske virksomheder indtil videre meldt deres ankomst på den tyske messe; Accustrip, Belki, Danishtools, Fladder og Stenhoj.

Dermed kan danskerne ikke helt følge med vores svenske broderfolk, som stiller med 19 virksomheder, mens nordmændene kan mønstre en enkelt.

Arrangørerne forventer at kunne præsentere små 2.000 udstillere fra 39 lande, og besøgstallet ventes at blive op imod 140.000.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078