23948sdkhjf

Nyt samarbejde om salg af laserskærere

Timesavers Nordic skal igen varetage salget af Eagle Scandinavias fiberlasermaskiner herhjemme. Begge virksomheder udvider nu deres respektive organisationer

Fra 1. december i år tager Eagle Scandinavia hul på et nyt kapitel, som skal handle om salg og service på topniveau. Det siger CEO Peter Kramer fra Eagle Scandinavia.

- Nu skal vi først og fremmest have opbygget en stærk organisation, som kan arbejde med den ekspertise, ro og stabilitet, markedet har brug for, siger Peter Kramer, der blev ansat som CEO 1. august i år.

Den tidligere direktør, Kim Glad, er købt ud af virksomheden, hvor ejerskabet nu er 100 procent overtaget af den polske producent Power-Tech, der bygger Eagle-maskinerne.

Repræsenteret i hele Skandinavien

Fra 1. december tager Timesavers Nordic over på salget i Danmark. Samtidig har Eagle Scandinavia ansat en ny servicechef, Ronni Bohnensack, som skal stå for serviceopgaverne i Skandinavien. Ronni Bohnensack kommer fra en lignede stilling i branchen. Derudover skal der findes en ny sælger til det svenske marked, hvor også Peter Kramer skal være repræsenteret.

Eagle Scandinavia har derudover en agent på det norske marked og én i Finland. Og netop agenten i Finland sælger i øvrigt også Timesavers Nordics semiautomatiserede kantrundings-, slibe- og afgratningsmaskiner.

- Tidligere har Timesavers Nordic stået for salget af vores maskiner, og Power-Tech har kun godt at sige om samarbejdet. Derfor prøver vi nu igen. Vi har brug for dygtige sælgere, der kender vores maskiner og hele markedet for pladebearbejdning, siger Peter Kramer.

Ikke et sekund i tvivl

Hos Timesavers Nordic skal der også ansættes nye kræfter i form af en salgs- og servicetekniker, der skal varetage salget af nitrogenanlæg fra Nitropro både i Danmark og Sverige. Derudover får denne person også ansvaret for salget af Timesavers-maskiner i et distrikt på det danske marked.

- Vi var ikke et sekund i tvivl, da vi blev tilbudt at komme med i samarbejdet. Eagle er de bedste maskiner, man kan få på markedet. Alene på den måde skærehovedet er konstrueret på, differentierer maskinen sig. Derudover er der nu en ny serviceorganisation på plads hos Eagle Scandinavia, som i den grad kan løfte opgaven, siger CEO Claus Grud fra Timesavers Nordic.

- Vi får nu udvidet vores produktsortiment, så vi kan levere hele pakken inden for læserskæring. Vi glæder os til at komme i gang med den nye salgsopgave, understreger Claus Grud.

Artiklen er en del af temaet Maskinfokus.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094