23948sdkhjf

Storkunde har fortsat tillid til Bladts produktion på Lindø

For to år siden landede Bladt Industries en ordre på 41 monopæle til to tyske havvindmølleprojekter. Monopælene skal produceres på Bladts fabrik på det gamle Lindøværft, men til dato har selskabet kun leveret en enkelt monopæl til projekterne. Det skriver Fyens.dk.

Det er Ørsted, der skal opføre de to havmølleparker, og her har man stadig fuld tillid til, at Bladt Industries, der i sommer blev overtaget af CS Wind, kan levere.

- I første omgang har vi klaret forsinkelsen med en anden leverandør, i anden omgang har vi klaret det med at optimere logistikken og planlægningen, og nu er vi i gang med at få produktionshastigheden gevaldigt op. Her har vi stor tillid til, at CS Wind kan komme med deres kompetencer i svejseteknologi og produktionsplanlægning, siger Morten Frederiksen, leder af Ørsteds afdeling for mølle- og fundamentleverandører, til Fyens.dk.

For øjeblikket har CS Wind en række koreanske medarbejdere udstationeret på Lindø for at kortlægge, hvordan produktionen atter kan komme på ret køl.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094