23948sdkhjf

De nyeste CNC-maskiner bliver lanceret på EMO-messen

Den globale metal- og maskinindustri samles i Hannover fra 18. september

Den store messe for metalindustrien, EMO i Hannover, er det sted, hvor mange af de store maskineleverandører som Okuma, Hermle, Mazak og Mikron traditionelt lancerer nye maskiner.

Sådan vil det også være i år, hvor messen finder sted 18.-23. september. De store leverandører af CNC-maskiner vil være i centrum. Det gælder for eksempel også Haas og Nakamura. DMG Mori er gået så langt som at leje hele Hal 2 til sin udstilling. I år fylder messen 15 messehaller.

På EMO-messen vil man også kunne finde alt det nye inden for automatisering, skærende værktøjer, 3D-print, robotter og meget andet.

Med godt 1800 udstillere vil der være mulighed for at dykke ned i mange forskellige maskiner og teknologier både inden for spåntagning og pladebearbejdning.

Tyskland er meget naturligt det største udstillerland med 627 udstillere. Italien følger godt med med 199 udstillere. Fra Asien kommer der næsten 600 udstillere, heraf kommer 253 fra Kina og 144 fra Taiwan.

Danmark er repræsenteret med seks udstillere. Det er de to robotvirksomheder Universal Robots og Kassow Robots, Fladder (afgratning og slibning), Cimco (CNC-software), Belki (filtrering af væsker), og Accustrip (filtrering af væsker).

Dette år vil der i øvrigt være særlig fokus på indisk industri og mulighederne for vestlige virksomheder i Indien. Der vil være 50 indiske udstillere på messen.

Messen vil selvfølgelig også adressere hele den grønne omstilling, blandt andet med brintteknologi og brændselsceller. Der vil også være fokus på digitalisering, dataopsamling og mangel på faglært arbejdskraft. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078