23948sdkhjf

Steel Products får ny direktør og medejer

Mikkel Krogslund Andersen bliver en del af ledelse og ejerkredsen hos underleverandøren

Steel Products-ægteparret Mogens Hørdum Sørensen og Tine Valente har besluttet sig for at udvide ledelsen og ejerkredsen i selskabet.

Mikkel Krogslund Andersen vil derfor tiltræde som CEO for selskabet og køber samtidig en ejerandel.

Vil løfte virksomheden til næste niveau

Steel Products omsætter for mere end 700 mio. kr. og beskæftiger mere end 300 medarbejdere. Hovedparten af aktiviteten foregår i de to datterselskaber Steel Products Aage Østergaard og Steel Products DFT, som begge er europæiske leverandører indenfor formning af stål til globale ledere indenfor energiteknologi, fødevareteknologi, automotive og anden industri.

CEO Mogens Hørdum udtaler:

- Steel Products A/S har haft en spændende udvikling de sidste 20 år, og vi har fortsat ambitioner for selskabet. Derfor har vi i en periode kigget efter det, der kan være med til at løfte selskabet til næste niveau. Vi tror på, at samarbejdet med Mikkel vil kunne udvikle selskabet.

Den fremtidige direktion vil bestå af Mikkel Krogslund Andersen som CEO og Mogens Hørdum som CBDO (chief business development officer) - som sammen med den nuværende ledergruppe vil udgøre ledelsen af Steel Products.

Stærke kompetencer og globale kunder

Mikkel Krogslund Andersen har tidligere været CEO for Nissens-koncernen, hvor han i dag - efter frasalget af Cooling Solutions-divisionen - er formand. Han udtaler:

- Jeg ser frem til at blive en del af Steel Products. Det er en virksomhed, der er kendetegnet ved stærke kompetencer og globale kunder. Den første tid skal bruges på at forstå selskabet, men også til at sætte en strategi for den fremtidige udvikling af selskabet - i samarbejde med Steel Products-holdet. Mogens og Tines klare ønske om at investere og udvikle er en væsentlig grund til vores aftale om fremtidigt samarbejde.

Medejer Tine Valente udtaler:

- De værdier, der præger Steel Products, er fundamentet for virksomheden. Med det fundament, og nu styrkelsen af ledelsen, kan vi sikre, at virksomheden bliver endnu stærkere i fremtiden.

Ændringerne i Steel Products vil gælde fra september 2023.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11