23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hans Buch i Irland: Stor efterspørgsel giver gensidig vækst i værdikæden

I Hans Buch oplever vi en stigende efterspørgsel på vores mekaniske løsninger. Denne uge er vi på besøg i Galway i Irland på PennEngineering®’s europæiske hovedkontor for at blive opdateret på den seneste innovation på området.

Tætte relationer er essentielle for Hans Buch. Det fremmer gensidig vækst med varige relationer i hele vores forsyningskæde i den brede industri for både kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

Derfor er vi atter på besøg hos vores leverandører. Denne gang er vi i Galway i Irland, hvor udvikleren og producenten af PEM® befæstelse, PennEngineering®, har europæisk hovedkontor, og hvor vores anden leverandør af montagemaskiner, Haeger®, også deltager.

Sammen er PEM® og Haeger® et oplagt makkerpar for mekanisk befæstelse til et stort udvalg af brancher, herunder f.eks. metalindustrien. En kundecase fra Hans Buch har f.eks. påvist, hvordan leverancen af en montagemaskine fra Haeger®, der håndterer PEM® presbefæstelse, potentielt kan tredoble produktiviteten og indfri vækstmål for en metalvirksomhed.

Læs casen: ”ROI-beregning gav TRECO en effektiv Haeger-løsning

Træning og opsamling af ny viden er nøglen Hans Buchs succes

For Hans Buch er dette samtidig en oplagt mulighed for at understøtte vores medarbejdere med ny viden og færdigheder og holde trit med tidens tendenser.

Læs også: ”Ny viden er en vital del af forretningen: Hans Buch på besøg hos leverandør i Holland

I Hans Buch bruger vi mange ressourcer på at samle viden om nye teknologier og markedets udvikling til deling i vores netværk af kunder, leverandører og samarbejdspartnere, som Hans Buch arbejder med og for.

Læs mere om, hvordan Hans Buchs tekniske løsninger skaber værdi for din forretning.

Læs om vores mekaniske løsninger og mekanisk befæstelse

I Hans Buch har vi samlet et overblik til dig over vores mest populære kategorier til dig, der arbejder med mekaniske komponenter og metalbearbejdning. Her finder du f.eks. også udtræksskinner og transporthjul til den brede industri.

Kontakt Hans Buch for teknisk rådgivning eller få hele overblikket her: ”Mekaniske løsninger til mange anvendelsesmuligheder

Følg Hans Buch på LinkedIn

Følg med LinkedIn-siden og bliv klogere på, hvordan vi arbejder hos Hans Buch:
https://www.linkedin.com/company/hans-buch-as

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412
P nummer: 1003187666

Kontaktperson

KHB
Kundeservice, Hans Buch
Kundeservice
+45 43 68 50 00 kundeservice@hansbuch.dk

Send til en kollega

0.094