23948sdkhjf

Hans Buch A/S

Bred vifte af produkter og løsninger
Hans Buch har et bredt og stærkt produktprogram fra markedets førende leverandører inden for vores kerneområder, og vi er stolte over at være en af Danmarks bredeste leverandører af tekniske løsninger. Ved at samarbejde med nogle af verdens førende producenter, får vi også adgang til de nyeste teknologier.

Hans Buch består af 3 divisioner: Hans Buch Industri, Hans Buch Marine og Hans Buch Jernbane, på den måde har vi samlet vores specialistviden og i kombination med vores produktprogram, gør os i stand til at levere de skarpeste og mest optimale løsninger.

Hans Buch Industri tilbyder hjælp, teknisk rådgivning og bistand i forbindelse med dine udfordringer indenfor blandt andet instrumentering, pumper, elektromekanik og produktionsværktøj. Med næsten 100 års erfaring og viden sikrer vi dig den optimale løsning og kan rådgive om en række applikationer og forbedre dine processer. Læs mere her!

Hans Buch Marine har kun en passion - SØFART. Med beliggenhed i København og Rotterdam støtter vi den globale maritime sektor med NAV/COM-tjenester og en værdiskabende forsyningskæde. Hans Buch Marine er tæt på 100 år og står stadig stærkt. Det har altid handlet om kvalitet, service, sikkerhed og miljø. Se mere Læs mere her!

Hans Buch Jernbane hjælper vi med stor passion jernbanebranchen med at skræddersy løsninger, der bidrager til succesfulde projekter indenfor sikker togdrift. Vores stærke leverandørnetværk, tætte relationer og ikke mindst passion for Banebranchen giver dig som kunde en helhedsoplevelse med fokus på service og rådgivning, der sikrer optimal tilfredshed med vores produktportefølje. Læs mere her!

Se alleNyheder

Fakta om Hans Buch A/S

Adresse
Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund

Region
Danmark
Hovedstaden
Albertslund Kommune

Telefon: +45 43685000

Fax: +45 43685050

CVR nummer: DK75142412

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Henriette Olsen

Lisa Mortensen
Stilling: Marketingschef
Direkte telefon: +45 20854113

Stine Hamann Pedersen
Afdeling: Marketing

Send til en kollega

0.225