23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny viden er en vital del af forretningen: Hans Buch på besøg hos leverandør i Holland

En øget efterspørgsel på maskiner til montage af befæstelse sender Hans Buch til Haegers europæiske hovedkontor for at lære mere om den seneste udvikling i teknologien og markedet.

Hans Buch er i denne uge på besøg hos Haeger på deres europæisk hovedkontor, hvor vi bliver opdateret på den seneste viden om teknologien og markedet for maskiner, der øger automatiseringen i metalindustrien.

En øget efterspørgsel fra danske metalvirksomheder giver anledning til at besøge leverandøren Haeger, som fremstiller maskiner til PEM® presbefæstelse, og begge dele er en del af Hans Buchs mekaniske løsninger.

Træning og opsamling af ny viden er nøglen Hans Buchs succes

I Hans Buch bruger vi mange ressourcer på at samle viden om nye teknologier og markedets udvikling til deling i vores netværk af kunder, leverandører og samarbejdspartnere. 

Besøget hos Haeger er blot ét eksempel på, hvordan vi løbende understøtter vores medarbejdere med viden og færdigheder, og hvordan hele tiden vedligeholder den tætte relation til den brede industris interessenter, som Hans Buch arbejder med og for.

Læs mere om, hvordan Hans Buchs tekniske løsninger skaber værdi for din forretning.

Samarbejdsaftale i hus med markedsleder for elektromekanisk service

Med på turen er Pronor IndustriTeknik as, som Hans Buch offentliggjorde en ny servicepartneraftale med tidligere på ugen. Det strategiske samarbejde samler kræfterne på hver sit område mellem Hans Buch og Pronor

Læs mere: Hans Buch og Pronor trykker hånd på ny MRO-aftale

Læs om vores mekaniske løsninger og mekanisk befæstelse

I Hans Buch har vi samlet et overblik til dig over vores mest populære kategorier til dig, der arbejder med mekaniske komponenter og metalbearbejdning. Her finder du f.eks. også udtræksskinner og transporthjul til den brede industri.

Kontakt Hans Buch for teknisk rådgivning eller få hele overblikket her: ”Mekaniske løsninger til mange anvendelsesmuligheder

Følg Hans Buch på LinkedIn

Følg med på Hans Buchs LinkedIn-side og bliv klogere på, hvordan vi arbejder i Hans Buch:
https://www.linkedin.com/company/hans-buch-as

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412
P nummer: 1003187666

Kontaktperson

KHB
Kundeservice, Hans Buch
Kundeservice
+45 43 68 50 00 kundeservice@hansbuch.dk

Send til en kollega

0.047