23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hans Buch og Pronor trykker hånd på ny MRO-aftale

Reparation og service af montage- og pressemaskiner fra Haeger og TOX sikrer en stabil drift hos kunderne med Pronor som servicepartner, fortæller divisionsdirektør i Hans Buch.

Et håndtryk, der sikrer stabil drift hos kunderne.

Det er formålet med en ny service- og reparationsaftale, som Hans Buch har indgået med Pronor IndustriTeknik as, som er Danmarks største servicevirksomhed inden for elektromekanisk reparation og service.

- Aftalen sikrer Hans Buch en stabil og pålidelig partner, der understreger overfor vores industrikunder, at de kan stole på, at Hans Buch ikke blot efterlader maskinen ved døren, udtaler Rasmus Pedersen, der er divisionsdirektør for Industri i Hans Buch, i en pressemeddelelse.

Se den foreløbige pressedækning

Maskiner til automatisering i øget efterspørgsel i metalindustrien

Hans Buch leverer en række mekaniske løsninger, produkter og komponenter til et større udsnit af den brede industri. Maskinerne, som serviceaftalen med Pronor omhandler, kommer fra TOX Pressotechnik og Haeger, der bidrager til øget automatisering for produktionsvirksomheder, der bearbejder metal med f.eks. pladesammenføjning og montage.

De senere år har Hans Buch leveret i omegnen af 25 maskiner til danske kunder, som løbende har behov for planlagt service og hurtig respons, når uheldet er ude med en maskine, som mod forventning skal repareres. Derudover forventer Hans Buch en stigende efterspørgsel på maskinerne, efterhånden som metalindustrien øger automatiseringen i deres produktion.

- Pronor er glad for samarbejdet med Hans Buch. Vi er begge virksomheder, som hjælper den danske industri indenfor hvert vores område. Sammen står vi stærkere og kan give kunderne en bedre total løsning, udtaler Søren Nedergaard, ejer og adm. direktør i Pronor, i pressemeddelelsen.

- Hans Buch er førende indenfor maskiner til pladesammenføjning og montage, og Pronor er stolt over at kunne hjælpe med at styrke denne position, siger han.

Læs om vores mekaniske løsninger og mekanisk befæstelse

I Hans Buch har vi samlet et overblik til dig over vores mest populære kategorier til dig, der arbejder med mekaniske komponenter og metalbearbejdning. Her finder du f.eks. også udtræksskinner og transporthjul til den brede industri.

Kontakt Hans Buch for teknisk rådgivning eller få hele overblikket her: ”Mekaniske løsninger til mange anvendelsesmuligheder

Følg Hans Buch på LinkedIn

Følg med på Hans Buchs LinkedIn-side og bliv klogere på, hvordan vi arbejder i Hans Buch:
https://www.linkedin.com/company/hans-buch-as

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412
P nummer: 1003187666

Kontaktperson

KHB
Kundeservice, Hans Buch
Kundeservice
+45 43 68 50 00 kundeservice@hansbuch.dk

Send til en kollega

0.046