23948sdkhjf

Hans Buch indgår nyt servicepartnerskab

Salgs- og ingeniørhuset Hans Buch indgår samarbejde med servicevirksomheden Pronor Industriteknik

En ny service- og reparationsaftale, som salgs- og ingeniørhuset Hans Buch og har indgået med servicevirksomheden Pronor Industriteknik skal samle de to virksomheders ekspertise inden for teknisk rådgivning.

- Aftalen sikrer Hans Buch en stabil og pålidelig partner, der understreger overfor vores industrikunder, at de kan stole på, at Hans Buch ikke blot efterlader maskinen ved døren, forklarer Rasmus Pedersen, der er divisionsdirektør for Industri i Hans Buch, i en pressemeddelelse.

Metalindustrien har mange maskiner fra Hans Buch

Maskinerne, der skal serviceres, kommer fra TOX Pressotechnik og Haeger, som øger produktiviteten gennem automatisering for produktionsvirksomheder, der bearbejder metalelementer til pladesammenføjninger og montage.

De senere år har Hans Buch leveret i omegnen af 25 maskiner til danske kunder, som løbende har behov for planlagt service og hurtig respons, når uheldet er ude med en maskine, som mod forventning skal repareres. Derudover forventer Hans Buch en stigende efterspørgsel på maskinerne, efterhånden som metalindustrien øger automatiseringen i deres produktion.

- Med Pronor ombord har vores kunder altid adgang til en tekniker, der kan udføre planlagt service, og som ved akut opstået behov kan sikre, at kunderne hurtigt er tilbage til stabil drift, siger Rasmus Pedersen.

Servicepartner i stor vækst

Pronor Industriteknik har styrket sin kapacitet og position gennem opkøb og strategiske samarbejder. Det har resulteret i, at servicevirksomheden på kort tid er vokset til at være en af markedets førende inden for elektromekanisk vedligehold og reparation.

I januar overtog Pronor de elektromekaniske aktiviteter i teknikvirksomheden Kemp & Lauritzen i Albertslund med adresse tæt på Hans Buchs kontor og lager. Samlet tæller Pronor Industriteknik syv afdelinger fordelt i hele landet.

- Pronors landsdækkende tilstedeværelse giver os garanti for, at hjælpen altid er i nærheden, uanset hvor i landet vores kunder har produktionsfaciliteter, siger Rasmus Pedersen.

Styrker sin position yderligere med partnerskab

Serviceaftalen øger ordrebogen hos Pronor, som foruden aftalen også vil hente reservedele hos Hans Buch. Det er et strategisk samarbejde, som Pronor ser frem til, og som styrker begge virksomheder, forklarer ejer og administrerende direktør i Pronor, Søren Nedergaard.

- Pronor er glad for samarbejdet med Hans Buch. Vi er begge virksomheder, som hjælper den danske industri indenfor hvert vores område. Sammen står vi stærkere og kan give kunderne en bedre total løsning.

- Hans Buch er førende indenfor maskiner til pladesammenføjning og montage, og Pronor er stolt over at kunne hjælpe med styrke denne position, siger han.

Pronor Industriteknik beskæftiger cirka 40 ansatte, heraf cirka 20 kørende teknikere og har ekspertise i inden for en række områder såsom elmotorer, generatorer, pumper, gear, pneumatik, hydraulik, ventilation og køling.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.083