23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Din succes er vores mål: Vi bygger bro for vores kunder til fremsynede løsninger

Vi bygger bro for vores kunder til fremsynede og bæredygtige løsninger, der skaber succes for din forretning. Læs mere om Hans Buchs mission og vision opdyrket gennem mere end 100 år i markedet.

Hos Hans Buch muliggør og skaber vi vækst gennem innovative og bæredygtige teknologiske løsninger, nøje tilpasset til ethvert specifikke behov. Vi har en vedvarende mission om at sikre, at din virksomhed får succes igen og igen – og det har vi gjort i mere end et århundrede.

Med mere end 100 års erfaring i skræddersyede og specialiserede løsninger leverer vi teknisk ekspertise og løsninger til kunder i en lang række sektorer inden for industrien, transport og infrastruktur – altid i tæt samarbejde med globalt anerkendte leverandører.

Hvordan kan vi give din virksomhed succes? Læs mere om Hans Buchs mission og vision, og hvordan vores tekniske løsninger skaber værdi for hele din forretning.

Se videoen: Det her er Hans Buch A/S

Verden er altid i forandring – så det er vi også. Se mere end 100 års historie kogt ned til en to-minutters video. 

Se pressedækningen: Øget tilstedeværelse i markedet hos Hans Buch

Hans Buch har givet organisationen et kompetenceløft og en skarpere profil. Det skaber optimisme i Hans Buch, som i 2023 gennemgik markante forandringer med nye forretningsområder og konsolideringer i hele organisationen. Kulturen skaber resultaterne. 

Læs omtalen her:

Følg Hans Buch på LinkedIn

Følg med på vores LinkedIn-side og bliv klogere på, hvordan vi arbejder i Hans Buch:
https://www.linkedin.com/company/hans-buch-as

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412
P nummer: 1003187666

Send til en kollega

0.094