23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hans Buch er leverandør til Forsvaret

Salgs- og ingeniørvirksomheden Hans Buch er i disse dage på forsvarsmessen DALO Industry Days. Læs om vores løsninger til Forsvaret og de indgåede rammeaftaler.

Forsvaret stiller af åbenlyse årsager store krav til sikkerhed og kvalitet hos deres leverandører af udstyr, materialer og reservedele.

Derfor er det heller ikke uden grund, at vi i Hans Buch er stolte af vores leverancer og de produkter, som vi tilbyder Forsvaret, når det kommer til blandt andet gasdetektering og meteorologisk udstyr til de folk, der hver dag passer på os både på land, til søs og i luften.

Kompetent teknisk rådgivning

Når du handler hos Hans Buch, får du en samarbejds- og sparringspartner, som hjælper dig med teknisk rådgivning til dine udfordringer og de produkter og kundetilpassede løsninger, som vi tilbyder.

Rammeaftale på leverance og service af gasdetektorer

Hans Buch vandt i 2021 et udbud med levering af gasdetektorer til det danske forsvar med to rammeaftaler på fire år på levering af gasdetektorer med særlige features, samt rammeaftaler på reservedele og mulighed for service i 10 år. Læs mere her

Du kan desuden læse meget mere og få gode råd i vores vidensunivers om gasdetektering her.

DALO Industry Days 2023 er i gang

Hans Buch er i øjeblikket på forsvarsmessen DALO Industry Days. Find os på messestand nummer 52 (Outdoor). Få en videostatus fra Ballerup Super Arena her.

Følg Hans Buch på LinkedIn

Følg med i vores aktiviteter i industrien på LinkedIn: 
https://www.linkedin.com/company/hans-buch-as 

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412
P nummer: 1003187666

Send til en kollega

0.047