23948sdkhjf

Hans Buch A/S underskriver kontrakt med Forsvaret

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Buch A/S

Hans Buch har vundet et stort udbud på gasdetektering til Forsvaret. Det er en aftale, som vi meget stolte over, da Forsvaret af gode grunde stiller store krav til sikkerhed og kvalitet, siger adm. direktør i Hans Buch Henriette Olsen.

Det er med stor glæde, at Hans Buch kan offentliggøre, at Hans Buch den 7. maj officielt har underskrevet to 4-årige rammeaftaler på levering af gasdetektorer til det danske Forsvar. Aftalerne indebærer udover leveringen af to forskellige gasdetektorer med særlige features rammetaler på reservedele og mulighed for service 10 år frem.

Læs hele pressemeddelelsen her

Vil du vide mere?
Kontakt på Søren Schantz ssc@hansbuch.dk eller +45 2449 7124

Om Hans Buch
Hans Buch A/S blev stiftet i 1918 som ingeniør- og handelsfirma, der har specialiseret sig i at finde de bedste og mest pålidelige løsninger til den danske industri inden for områder som proceskontrol og dataopsamling, måling, instrumentering, elektromekanik, pumper, marineudstyr og jernbaneudstyr.

Igennem mere end 100 år har Hans Buch forsynet danske virksomheder med løsninger, der opfylder deres behov. Vi har opbygget en knowhow, som gør os til en attraktiv partner, der kan tilbyde løsninger fra nøje udvalgte leverandører. Vi sikrer vores kunder gode tekniske løsninger, høj kvalitet, hurtige og pålidelige leveringer samt stærk support og service. Og det er ikke bare noget, vi siger - det er sådan, vi gør!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Buch A/S

Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Danmark
Hans Buch A/S

Send til en kollega

0.078