23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi har skræddersyede øjne til din robot

Pepperl+Fuchs råder over et komplet Vision produktprogram; fra det klassiske 3-D videokamera baserede machine til et bredt sortiment af moderne fuldt integrerede stand-alone sensorer, der ikke kræver eksterne computere

Pepperl+Fuchs råder over et komplet Vision produktprogram; fra det klassiske 3-D videokamera baserede machine vision system fra vores datterselskab VMT Vision Machine Technic Bildverarbeitungssysteme GmbH som har 25 års erfaring i nøglefærdige skræddersyede visionsystemer Industrielle Bildverarbeitungslösungen zur Automatisierung , Qualitätssicherung und Roboterführung (vmt-vision-technology.com) Men hvor VMT Machine Vision systemer i dag er meget dedikerede til f.eks. bilindustrien til f.eks. at styre robotter til at sætte hjul på bilerne.

Så har Pepperl+Fuchs har også udviklet et bredt sortiment af moderne fuldt integrerede stand-alone sensorer, der ikke kræver eksterne computere til billedbehandling så disse sensorer er langt mere universelle til alle slags formål i industrien og er særligt velegnede til f.eks. robotter.

 

Stand-alone sensorerne deler sig i tre grupper:

1.       Laser Scanline baserede sensorer, serie SmartRunner. Her bruges en smal laserstråle til at scanne på tværs eller langs af emnet. Ingen ekstern belysning er krævet og helt ensfarvede emner uden kontrast klares problemfrit.Dette princip kan bruges til mange applikationer, f.eks. til at se om et emne er presset eller støbt i rigtig facon, eller tjekke on der er foliehætter på alle ampullerne i en række, piller i alle rummene i blisterpakningen osv. Det kræver naturligvis at emnet er positioneret 100% som masteremnet som sensoren sammenligner med.
Det helt unikke ved SmartRunner fra Pepperl+Fuchs er dog det indbyggede kamera, som i tilfælde af fejl straks sender et billede til operatøren, som får mulighed for straks at gribe ind.
Der findes tre serier af SmartRunner, nemlig Explorer, Matcher og Detector, som er tilpasset hver sin type af applikationer. Læs mere her

Se generelt om SmartRunner på denne Youtube animation
Specifikt om Matcher 

Specifikt om Detector

2.       Kamerabaserede 2-D Vision Sensorer
De universelle 2-D kamerabaserede sensorer er tiltænkt de klassiske visionopgaver, hvor der tjekkes på f.eks. omrids og andre parametre, Position og læsning af tekst og stregkoder/datamatrixkode. Der er et bredt udvalg i forskellige sensoropløsninger, og endda nogle modulære udgaver med udskiftelig optik og ekstern belysning, som vist i denne animation. https://youtu.be/Dy9BjTeoaak . Læs mere her

Eller den tidligere artikel her på Metal-Supply.

3.       3-D Vision Sensors
Er også kamerabaserede, henholdsvis SmartRunner Explorer 3-D with Stereo Vision Technology med to 1,4 MP kameraer og SmartRunner Explorer 3-D with Time-of-Flight Technology som er et VGA kamera med 30 Hz Scan-Rate. Begge udgaver er robuste med aluminiumshus og IP65 tæthed.
Læs mere her
Eller få en hurtig introduktion med den fine animation

SmartRunner Explorer 3-D with Stereo Vision er den højopløselige udgave med en rækkevidde på cirka en 1 m og indbygget preprocessing af video-data fra de to kameraer, således at I tillæg til 2-D billeder dannes også en 3-D punktsky automatisk.


SmartRunner Explorer 3-D with Time-of-Flight er den hurtige udgave med VGA-opløsning men med en nominel rækkevidde på 7,5 m og 30 Hz scanrate, så selv hurtige pick-n’-place applikationer håndteres. I høj grad tiltænkt 3-D applikationer hvor man selv ønsker at viderebehandle rå data.

På begge sensorer anvendes den intuitive og enkle ViSolution softwarepakke.


Så næsten uanset hvilken applikation din robot er en del af kan Pepperl+Fuchs tilbyde øjne og briller som giver robatten mulighed for at se hvad den laver. Vores produkter er  baseret på mange års erfaring med vision-løsninger fra den virkelige verden.

Se nogle applikationseksempler her:
Line-Scanner:
Ensuring Reliability in Ready-Meal Production (pepperl-fuchs.com)
Precise Object Measurement in Picking Systems (pepperl-fuchs.com)
Uninterrupted Material Feed in Production Plants (pepperl-fuchs.com)


2-D: Industrial Vision - VOS - Control of Mobile Robotic Arm (pepperl-fuchs.com)


3-D:Industrial Vision - SmartRunner Explorer 3-D - Completeness Check Battery Modules (pepperl-fuchs.com)

Pepperl+Fuchs A/S
Kirkebjerg Allé 90
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13387540
P nummer: 1000554405

Send til en kollega

0.063