23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Komplet fleksibel HW og SW-pakke til vision applikationer

De universelle VOS 2-D vision sensorer består af enten modulær hardware eller fuldtintegreret sensor og den gratis Vision Tool software.

Vælg mellem:

VOS1000: Fuldtintegreret 1 megapixel S/H eller farve sensor i med fast 8 mm optik og indbyggetLED-belysning

eller

de fleksible: VOS2000/5000: Kombiner en 2 eller 5 megapixel sensor med en omskiftelig optik fra 12-50 mm og eventuel belysning og opnå perfekt tilpasning til netop din applikation uanset afstand, objekt størrelse og test kriterier.

Med ekstra objektiv hus/frontcover opnås IP67 tæthed.

Al genkendelse og billedbehandling finder sted i sensoren, der er ikke brug for ekstern efterbehandling i separate computere som i klassiske kamerabaserede vision systemer.

Op til 32 jobs kan gemmes i sensoren, således at skift i produktionen f.eks. fra emne A til emne håndteres problemfrit. Jobs skiftes via netværksmeddelelse eller HW-indgange. 

VOS2000 fås også Fuldtintegreret med fast 8 mm optik og indbygget LED-belysning

Desuden findes VOS2000/5000 også i dedikerede IDENT-udgaver som er særligt optimeret til 1D-stregkoder og 2D-koder inklusiv de notorisk vanskelige mekanisk mærkede DPM-koder såsom  DOT PEEN eller Laserindgraverede koder samt OCR-læsning

 Den intuitive Vision Tool softwarepakke anvendes til at definere jobs baseret på kendte vision-begreber som Detection, Matching, Positionering, OCR, 1D og 2D koder, samt opmåling af emner.

Live test, hvor det tydeligt vises f.eks. ved afvisning af emne tydeligt vises hvilke kriterier i jobbet som ikke er opfyldt, således så man kan justere indtil perfektion, eller til ”Godt nok” afhængig af hvad applikationen kræver.

Se videoen her på siden for en kort introduktion eller læs mere her 

Pepperl+Fuchs A/S
Kirkebjerg Allé 90
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13387540
P nummer: 1000554405

Send til en kollega

0.047