23948sdkhjf
Del siden

Pepperl+Fuchs A/S

Pepperl+Fuchs er en af markedets største og mest erfarne leverandører af industrielle sensorer og systemer til automationsindustrien samt Ex-sikret udstyr til eksplosionsfarlige miljøer, herunder olie, gas, kemisk og petrokemisk fremstillingsindustri.

Vore produkter opfylder alle nationale, europæiske og internationale sikkerhedskrav. Vi er selv medvirkende til at påvirke gældende standarder, gennem vort omfattende forsknings- og udviklingsprogram. Derudover er alle Pepperl+Fuchs' fabrikker og laboratorier verden over kvalificeret i forhold til ISO 9001 standard.

For at garantere et højt serviceniveau er henholdsvis Proces- og Fabriks Automations divisionerne, repræsenteret lokalt i en lang række lande, herunder Danmark. Her står vores erfarne sælgere og teknikere klar med løsninger til din virksomheds behov.

Pepperl+Fuchs blev etableret i Tyskland i 1945. I dag har koncernen over 5000 medarbejdere verden over. I 1990 blev Pepperl+Fuchs Danmark etableret som et selvstændigt datterselskab.

Pepperl+Fuchs A/S
Kirkebjerg Allé 90
2605 Brøndby
Danmark
CVR nummer: DK13387540
P nummer: 1000554405
10

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.048