23948sdkhjf

Elmia: Et lille stykke Danmark i Sverige

Trods dystre udsigter for økonomien var stemningen god på Elmia onsdag - også på den danske fællesstand, som Metal Supply's fotograf lagde vejen forbi.
Metal Supply's udsendte talte onsdag med en del udstillere - både danske og svenske - og de kunne samstemmende berette, at messen, på trods af dystre økonomiske udsigter, har været positiv og har givet dem gode leads.

Kristian Kristiansen fra JKP Produktion ApS fortæller, at han allerede tirsdag formiddag have besøg af en vigtig forretningsforbindelse, som han fik en god snak og aftalt møde med for at diskutere fremtidige samarbejder.

Også hos HAI Horsens var stemningen i top.

- Det er en god messe og vi har haft mange positive oplevelser, så vi er meget positive, siger Jan Rohdemejer, administrerende direktør hos HAI Horsens.

Det er den Danske Ambassade i Stockholm og Center for Underleverandører der står bag den danske fællesstand, og Søren Westerberg, kommerciel rådgiver for Eksportrådet i Sverige fortæller, at de danske udstillerne er positive, og også han har indtrykket af, at stort set alle virksomheder har fået leads, de kan arbejde videre med efter messen.











Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062