Om os

Metal Supply DK er en del af Nordiske Medier A/S. Vi er et onlinemedie, der dækker jern- og maskinindustrien.
Jern- og maskinindustrien er en af Danmarks største brancher med en beskæftigelse på knap 100.000 medarbejdere, fordelt på branchens mere end 12.000 virksomheder. Heraf har ca. 2.000 flere end 10 ansatte. Den årlige omsætning udgør over 150 mia. DKK og dækker dermed ca. 25 % af industriens produktion.
Hovedparten af de virksomheder, der har mere end 10 ansatte, modtager i dag det daglige nyhedsbrev fra Metal Supply og ca. 1/3 af virksomhederne med mere end 10 ansatte er i dag medlemmer af Metal Supply. Metal Supply er åbnet i september 2003. Nu modtager 20399 nøglepersoner indenfor jern og maskinindustrien det daglige nyhedsbrev.

Om Nordiske Medier
Nordiske Medier er en af Skandinaviens største virksomheder inden for specialmedier. Virksomheden dækker nordisk erhvervsliv med konstruktive, troværdige og uafhængige nyheder.
Med særligt fokus på at være helt tæt på de brancher, vi beskæftiger os med.

Der er 115 medarbejdere med base i Aalborg, Herlev, Gøteborg og Oslo og en samlet omsætning på over 100 mio. kr. og er en solid virksomhed med orden i økonomien. De p.t. 22 medier og branchenetværk omfatter i dag bl.a.:
Licitationen – Byggeriets dagblad, Jern & Maskinindustrien, Mester Tidende, Motor-magasinet, Transportmagasinet, Magasinet Pleje, Building Supply, Metal Supply, Food Supply, Wood Supply, Electronic Supply, Energy Supply, idag.dk og RetailNews – flere af medierne er i Sverige og et enkelt medie er i Norge.

Redaktionelt arbejder 45 journalister og redaktører på tværs af de mange brancher Dagsredaktionen tager sig af den løbende nyhedsstrøm og sørger for at vi er på forkant med alle nyheder på vores online medier. Og journalister fra printmedierne samt analysegruppen går i dybden med bl.a. brancheanalyser, særlige temaer, opfølgning på udvalgte sager, portrætter m.m. Hele tiden med fokus på at give læserne det grundig branchekendskab, man ikke kan finde i den brede nyhedsstrøm. I modsætning til mange andre medier skriver Nordiske Medier om både store og små virksomheder - samt både politiske, kulturelle og samfundsmæssige forhold, der har betydning for erhvervslivet. Fagmediernes professionelle journalister arbejder for at levere velskrevne, spændende og saglige artikler, så de kan levere indhold af høj faglig kvalitet til læserne, der selv er faglige eksperter inden for de brancher, de er beskæftiget i.

I 2012 blev virksomheden en del af Nordjyske Medier-koncernen og høster de naturlige fordele af dette, samtidig med at det har samme selvstændige profil som hidtil.

I 2014 blev Industribasen og Danske Fagmedier en del af familien. Industribasen er en online auktions- og markedsplads for købere og sælgere indenfor industrien. Danske Fagmediers printmedier er nogle af Danmarks ældste og mest veletablerede fagblade med flere end 150.000 månedlige læsere, der får viden i bygge- og anlægssektoren, autobranchen, transportbranchen, plejesektoren, fremstillingsindustri, entreprenør- og håndværkerindustri. Selskaberne og medierne under Nordiske Medier udsender hver dag nyhedsbreve til flere end 200.000 modtagere.

Send til en kollega

0.136