23948sdkhjf

Mazak fester i tre dage

Yamazaki Mazaks topledelse er repræsenteret i Middelfart ved åbning af maskinhandlerens nye hovedkvarter

Der bliver fest i tre dage, når Mazak åbner nyt domicil og teknologicenter i Middelfart.

Selve åbningsceremonien finder sted den 18. maj 2022 for lukkede døre, og den bliver overværet af repræsentanter fra Mazaks topledelese.

Men de følgende to dage åbner maskinhandleren dørene for kunder og partnere, som både kan se på den moderne bygning, de kørende maskiner og så naturligvis møde de ansatte hos Mazak.

Bygningen på godt 2.000 kvadratmeter rummer blandt andet et højteknologisk auditorium samt et 860 kvadratmeter udstillingsrum g en stribe testfaciliteter, hvor det er muligt at få undervisning og teste de forskellige softwareprogrammer og maskiner.

Derudover rummer bygningen en vifte af smart automatik samt solpaneler på taget og et højeffektivt luftrecirkulationssystem.

Under det åbne hus vil der blvie fremvist masser af spåntagning og det sker også i samarbejde med en række af Mazaks samarbejdspartnere. På maskinsiden kan man opleve Quick Turn 250MSY og QTE-200MSY samt et VTC-800 vertikalt bearbejdningscenter. Derudover vises de 5-aksede CV5-500 og Variaxis C-600 bearbejdningscentre og Integrex i-200H S Multi-Tasking Mill-Turn 5-akset maskine. På partnersiden kan man blandt andet møde QRS, OSG, KJV, Kyocera Unimerco, Alumeco, Fortiva, Sandvik, Ceratizit, Schunk, OK, Polund, Erowa og Nordania Leasing.

Artiklen er en del af temaet Maskinfokus.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078