23948sdkhjf

Produktion af australsk harve flyttes til Danmark

I samarbejde med distributøren QuMa skal Jagi fra Kolding fremover producere den patenterede harve fra Australien, Kelly MPH, til hele det europæiske marked. Opgaven skaber 10-15 nye arbejdspladser.
- Den høje danske kvalitet, som vi er kendt for gør, at Kelly Engineering har valgt at lægge hele produktionen til det europæiske marked her i Danmark, fortæller salgsdirektør Karsten Snitkjær fra QuMa, som har stået for de indledende forhandlinger med Kelly Engineering i Australien om lokal produktion i Europa.

- På baggrund af tidligere erfaring vidste vi, at Jagi ville kunne løse opgaven. Derfor har vi indgået en gensidig samarbejdsaftale med Jagi, som netop har påbegyndt produktionen af de første Kelly-harver, som skal produceres i 4, 6, 8, 10 og 12 meters bredde, tilføjer han.

10-15 nye arbejdspladser forventes aftalen at kaste af sig hos Maskinfabrikken Jagi i Kolding, som har flere afdelinger i området.

Ifølge QuMa er den australske harve, Kelly MPH, et topprodukt, der passer helt perfekt til moderne europæisk landbrug. MPH står for Multi Purpose Harrow. Da eksport fra det australske kontinent vil gøre prisen på hver enkelt harve for høj, og de australskproducerede harver samtidig ikke overholder de europæiske trafikregler, har en eksklusiv aftale med Kelly Engineering gjort det muligt at producere i Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078