23948sdkhjf

Nordtec-Optomatic skifter navn

Automationsvirkomsheden Nordtec-Optomatic, kommer fremover kort og godt kommer til at hedde NTO A/S.

Navneskiftet skal markere de seneste 10 års udvikling fra teknikvirksomhed til teknologivirksomhed, og NTO er ikke blot en forkortelse af det "gamle" navn, men symboliserer også de værdier, der kendetegner virksomheden og har drevet hele processen: Nysgerrighed, Tryghed og Omhu.

NTO har domicil i Ikast og beskæftiger i dag 50 medarbejdere - fortrinsvis ingeniører og IT-specialister. I de seneste 10 år har virksomheden gået fra kun at levere eltavler og PLC-udstyr til også at udvikle og levere avancerede kundespecifikke løsninger inden for produktions-IT.

Resultatet er, at NTO i dag har alle kompetencer i huset til at løse komplekse automationsopgaver for en bred vifte af brancher og industrier - lige fra vindmøllefabrikation, tekstilindustrien, intern transport og logistik, robot- og visionsanlæg, brint-teknologi og til forskellige former for bygningsautomation.

- Den gradvise omstilling har været en stor succes, men hvis der er noget, vi har forsømt i processen, så har det været at opdatere vores udtryk og budskaber - både i navn, logo, website og den øvrige kommunikation, indrømmer CEO Preben Jakobsen, NTO, i en pressemeddelelse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109