23948sdkhjf

Dinex hædret med fynsk pris

Middelfart-virksomheden blev tildelt ”Årets Rasmus”, der gives til en virksomhed, som har vist evner til vækst, forandring og nytænkning.
Prisen blev uddelt torsdag den 5. januar, da Erhvervsklub Fyn afholdte den årlige nytårskur i Odense Congress Center. Det skriver Dinex på sin hjemmeside.

- Fremsynethed og visioner og vedholdenhed har kendetegnet virksomheden. Allerede i midten af 1990’erne – længe inden det blev lovpligtigt at montere partikelfiltre, begyndte Dinex at udvikle teknologi til at opfange de skadelige partikler fra dieselmotorer, lød det i begrundelsen for tildeling af prisen.

Virksomheden blev grundlagt i 1982, da Jørgen Dinesen overtog produktionen af udstødninger til tunge lastbiler fra Lydex A/S. Da sønnen Torben Dinesen kom til i 1990, gik det for alvor stærkt. De næste 10 år voksede Dinex’ omsætning fra 20 til 175 mio. kr., og medarbejderstaben fra 22 til 240 personer.

I dag beskæftiger virksomheden 800 medarbejdere, omsætter for 510 mio. kr. og har fabrikker i 12 lande.

Det er 11. gang, Erhvervsklub Fyn uddeler ”Årets Rasmus”. Tidligere er prisen blandt andet gået til Alumeco og Svendborg Brakes, og sidste år var det Center for Robotteknologi, der løb med hæderen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078