23948sdkhjf

Synlig dansk deltagelse på offshore vindkraftevent

EWEA Offshore Wind slog ny rekord i både udstiller- og besøgstal. De danske virksomheder var stærkt repræsenterede og meget synlige.
8.000 deltagere og 500 udstillende virksomheder er ny rekord for EWEAs konference EWEA Offshore Wind, der løb af stabelen i sidste uge i Amsterdam. Det er ny rekord og understreger dermed eventens position som en af de største offshore-events indenfor vindenergi i verden.

De danske virksomheder var stærkt repræsenterede og meget synlige, skriver Vindmølleindustrien.

Den danske pavillon
På den danske pavillon, der er et samarbejde mellem Dansk Eksportforening og Vindmølleindustrien, udstillede 16 danske virksomheder, der generelt var tilfredse med både besøgstal og relevansen af de kontakter, der blev etableret.

De danske virksomheder var i det hele taget meget synlige både i konferenceprogrammet og på udstillingen.

Møllefabrikanter & reduktion af omkostninger
Udover den store danske deltagelse var udstillingen præget af de mange udenlandske møllefabrikanter, der endnu ikke har en kørende offshoremølle, men som arbejder ihærdigt på udviklingen af møller over 5 MW.

På konferencen var fokus på at reducere omkostningerne ved at bygge og drive havmølleparker, samt hvordan man får påbegyndt udbygningen af den nødvendige net-infrastruktur på tværs af landegrænserne, der skal transportere den store mængde elektricitet, som i de kommende år vil blive produceret i de nordeuropæiske farvande.

Next stop, Copenhagen
Efter en veloverstået EWEA Offshore Wind 2011 vender verdens vindmøllevirksomheder nu blikket mod København.

København er nemlig i 2012 vært for den årlige EWEA vindkonference, der er den største konference af sin art i Europa. Med et estimeret 10-12.000 deltagere tegner EWEA 2012 i Bella Centeret til at slå tidligere års rekorder.

På konferencen mødes alle dele af den europæiske vindindustri, og det er en oplagt mulighed for at møde nye kontakter og kunder og skue ud over sin vante markedshorisont. På konferencen vil der være et stort udstillingsområde, men som del af den firedages konference, vil der også blive afholdt en række workshops og foredrag om fokusområder, der har særlig interesse for vindindustrien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078