23948sdkhjf

Indisk succes for KN Machines

Silkeborg-virksomheden har nu leveret mere end 15 maskiner til en enkelt indisk kunde.
Den indiske virksomhed, der blandt andet er eneleverandør af køleskabe og kølemontre til Coca Cola i indien, er efterhånden blevet det man kalder fast kunde hos KN Machines. Senest er et Salvagnini P4-bukkecenter blevet sendt af sted, og inderne har allerede afgivet endnu en bestilling.

Den indiske kunde har selv været i Danmark for at besigtige maskinen på KN Machines’ lager i Randers. Den færdiggøres i januar og sendes herefter til Indien, hvor KN Machines selv står for installation af maskinen og oplæring af det indiske personale.

Succes med nyt koncept
KN Machines udstiller blandt andet sine maskiner i fællesudstillingen ”Machines on the rocks” , som man selv var initiativtager til. Og administrerende direktør Karsten Møller Nielsen melder om en forrygende start.

- Vi sælger hurtigt maskinerne, når de fremvises ved siden af andre. Her er meget at se på, og kunderne lader sig friste, når de kan se andet end lige den maskine, de er kommet for. Det giver også en god snak om fremtidige investeringer, fortæller han til Metal Supply.

KN Machines fastholder dog også engagementet i de kendte salgs-platforme, og i år vil man kunne møde virksomheden på den hjemlige Metal 2012-messe og på Europas største messe for brugte maskiner; UseTec i Köln.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093