23948sdkhjf

Et nyt Mekka for maskiner

Et nyt showroom for både brugte og nye maskiner har set dagens lys i Randers under princippet "machines on the rocks". Målet er at gøre maskinhandelen så enkel som muligt.
Randers Rustfri’s lokaler, lige op ad motorvej E45, er blevet hjemsted for den nye handelsplads. Den østjyske stålvirksomhed gik konkurs tidligere på året, og siden har lokalerne ligget ubenyttet hen – men så fik Karsten Møller Nielsen fra KN Machines en ide.

- Vi var ikke helt tilfreds med de lokaler, vi hidtil har haft vores maskiner stående i, så vi foreslog vores samarbejdspartner, som transporterer vores maskiner, at vi i fællesskab kunne leje lokalerne hos Randers Rustfri – både til vores maskiner, men også til andres, fortæller Karsten Møller Nielsen.

Fem maskinhandlere er med
Stedet var oplagt – dels på grund af den centrale placering – men også på grund af de mange kvadratmeter, og fordi stedet er udstyret med store traverskraner, der let kan gelejde maskinerne ind og ud af showroomet.

- Vi talte med den tidligere ejer fra Randers Rustfri. Vi kunne jo selv garantere en vis leje, og samtidig har vi været ude ved andre maskinforhandlere og reklamere lidt for ideen – så til sidst sprang de med, siger Karsten Møller Nielsen.

Indtil videre er fem maskinforhandlere og lige så mange maskinfabrikker og producenter hoppet med på ideen, og sammen har de sagtens foreløbigt kunnet fylde de 1.000 ud af de 1.400 kvadratmeter i Randers.

Derudover er der også indrettet et "cafe-område", hvor man i ro og mag kan sidde og forhandle. Her er der indgået et samarbejde med Finans Nord, så der også kan tales finansiering i samme ombæring.

Alle kan være med
KN Machines bliver tovholder på projektet, men alle har mulighed for at leje sig ind i showroomet.

- I stedet for at lukke os inde bag nogle mure, så vil vi åbne vores døre og invitere alle ind. Det er absolut et plus for mig at lade mine konkurrenter se mine maskiner, for det giver alt andet lige større afsætningsmuligheder, siger Karsten Møller Nielsen.

Showroomet vil få faste åbningstider, og derudover vil det være muligt at aftale tid til besigtigelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098