23948sdkhjf

Kontaktbørs på Elmia Subcontractor

Kontaktbørsen giver mulighed for møder med større indkøbere fra industrien samt indkøbere fra bilindustrien.
Indtil videre har mere end 80 virksomheder fra 15 lande tilmeldt sig kontaktbørsen, men langt flere ventes at tilmelde sig de kommende par uger inden deadline den 20. oktober. De seneste år har mellem 150 og 200 virksomheder deltaget på kontaktbørsen.

- Deltagelse i kontaktbørsen, med korte og på forhånd planlagte møder, er en effektiv måde at skabe nye kontakter og forretningsmuligheder både før og under messen. Mange deltager med salg for øje, men der er også rigtig god mulighed for at søge samarbejdspartnere i bredere forstand, herunder leverandører og ny teknologi, udtaler projektleder Thomas C. Andersen fra Enterprise Europe Network, som arrangerer kontaktbørsen.

Ekstra forretningsmuligheder
- Messen er for længst udsolgt, men kontaktbørsen giver selv besøgende mulighed for at få møder og mødested på messen. De svenske arrangører er gode til at tiltrække indkøbere fra industrien og bilindustrien, og det giver en ekstra mulighed, som også danske virksomheder bør være opmærksomme på. En håndfuld danske virksomheder har allerede tilmeldt sig, men der er plads til flere, fortæller Christian Kjelde fra AluCluster/Enterprise Europe Network.

Elmia Subcontractor foregår i Jönköping, Sverige i dagene 8.-11. november. Kontaktbørsen Subcontractor Connect foregår 8.-9. november i Hal D. Messen er totalt udsolgt med 1.200 udstillere fra 30 lande, og der ventes mere end 15.000 besøgende fra mindst lige så mange lande.

Kontaktbørsen arrangeres af Enterprise Europe Network i samarbejde med messen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079