23948sdkhjf

HI 2011: Vind deler vandene

Som noget ganske nyt har HI 2011 "Wind Power" som tema - godt initiativ, men en postgang for sent, lyder det fra aktørerne.
HI 2011 er i vindenergiens tegn - en helt ny platform for branchens underleverandører findes i hal L og går under navnet Wind Power.

Men hvad synes aktørerne i vindindustrien om det nye initiativ her i industriens messe-højborg?

Vindmølleindustrien: Godt men lidt sent
Da Metal Supply besøger brancheorganisationen Vindmølleindustriens stand i hal L, fortæller projektchef Kim Nedergaard Jacobsen om organisationens formål med at være med på messen:

- Vi vil gerne vise, at vi støtter op under vindindustrien og det gode initiativ fra MCH. Det er en god måde at lave kundepleje på, siger han og fortæller, at deres stand er flittigt brugt af universiteter, samarbejdspartnere, underleverandører og andre aktører, der ønsker at mødes og dele viden ganske uformelt.

På spørgsmålet om vindindustriens indtog på HI svarer han oprigtigt og en smule ærgerligt:

- Det er et fint initiativ. Men MCH kunne måske have været tidligere ude set i forhold til andre internationale vindmesser. Men det er selvfølgelig aldrig for sent, hvis konceptet bliver skruet rigtigt sammen til den næste Hi-messe i 2013, understreger han.

Eksportforningen: Bedre sent end aldrig
Eksportforeningen i samme hal har benyttet årets tema til at stille op med et par mindre underleverandører til vindindustrien. Samtidig gøres der reklame for eksportforeningens andre industrinetværk.

Og det har givet en god effekt, fortæller Rikke Berg, der ligesom Kim Nedergaard Jacobsen synes, at vindindustritemaet på HI godt kunne have været introduceret noget før.

- Det er lidt sent, siger hun, men understreger, at det er spændende at have messeaktiviteter på vindområdet på dansk grund.

- Det er der jo ellers ikke meget af, slutter hun.

Siemens: Skønt at være i egen baghave
Hos Siemens var der udelukkende begejstring at spore hos strategic recruiting specialist Xenia Laustén.

- Først og fremmest er jeg glad for at være her i vores egen baghave, siger hun, der ellers rejser verden rundt som repræsentant for Siemens på alskens messer. Hun er imponeret over de mange besøgende og den store interesse, der er for Siemens' vindmøller.

- Det har langt oversteget mine forventninger. Og så er det jo dejligt at vise vores underleverandører, at vi støtter dem ved at være repræsenteret her på messen, slutter hun.

Vindmølleindustrien, Dansk Eksportforening og Siemens finder man i hal L på henholdsvis stand 9206, 9200 og 9312.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.266