23948sdkhjf

Danske udstillere: Stille start på Elmia Subcontractor

Cirka 2.600 besøgte den svenske messe på førstedagen

Tirsdag var dag ét på årets Elmia Subcontractor-messe. Traditionelt udstiller en del danske virksomheder på den svenske underleverandør-messe, og de kunne melde om en stille start.

- Jeg hører generelt, at starten var lidt tam, men der var nogen, der havde gode oplevelser, fortæller Knud Hareskov fra Center for Underleverandører, der er arrangør af den ene af to danske fællesstande på messen.

Det kan Annette Flies fra Industrisamarbejdets fællesstand nikke genkendende til:

- Folk har fået leads, men tirsdagen er mest gået med eksisterende kunder. Vi har dog stadig en forhåbning om, at de største messedage er onsdag og torsdag, siger hun.

Hun så gerne, at den fire dage lange messe blev skåret ned til tre, præcis som den danske pendant HI-messen har gjort.

- Vi håber de når til den erkendelse på et tidspunkt, at fredagen skal skæres fra. Det vil gøre besøgstallet mere kompakt, siger Annette Flies.

De to danske fællesstande huser i alt 35 danske udstillere. En af disse er J.E. Pedersen Maskinfabrik fra Køge, der er med på messen for tredje gang. Han ville også gerne have haft lidt mere gang i den tirsdag.

- Det var en stille og rolig start, men vi regner med, at onsdag, torsdag bliver gode. Jeg har hele tiden haft den pointe, at får jeg én god med hjem, så har det været det hele værd. Det gælder om at være synlige på den lange bane, siger indehaver Thomas Larsen.

De to danske stande har i øvrigt et intensivt samarbejde på messen, og inviterer blandt andet til fælles reception torsdag med besøg af den danske ambassadør i Stockholm.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062