23948sdkhjf

DOT ændrer sig på overfladen

Dansk Overflade Teknik ændrer navn.

Det er anden gang i træk, at Dansk Overflade Teknik deltager på HI-messen. I år bruger overfladebehandleren muligheden til at lancere en navneændring og et nyt fælles koncern-logo.

- Siden opkøbet af Herning Varmforzinkning har DOT styrket sin danske markedsposition markant, og vi har ambition om at vokse yderligere i Norden. Og det tidligere logo er 15 år gammelt, og det har det med at blive forældet - både med skrifttypen, og den måde man udtrykker sig på, siger administrerende direktør Henrik Steen-Jørgensen, DOT.

- Vi var enige om i huset, at vi godt måtte modernisere os selv en lille smule, fortsætter Henrik Steen-Jørgensen.

Fra 1. oktober vil koncernen med produktion i Fasterholt, Køge, Ferritslev, Vildbjerg samt de svenske byer Sölvesborg og Eskilstuna droppe Dansk Overflade Teknik og kun bruge forkortelsen DOT.

I samme omgang vil det svenske datterselskab Jiwe Varmförzinkning skifte navn til DOT. Herning Varmforzinkning, der blev købt i marts, ændrede fra 1. maj navn til DOT Vildbjerg.

Møder kunder i andre rammer
DOT har også brugt tid og penge på en ny messestand til årets HI-messe.

Standens primære funktion - udover lanceringen af den nye koncernidentitet - er, at overfladebehandleren skal møde sine kunder på en lidt anden måde.

- Vi var med på HI-messen for første gang i 2015, og det var meget positivt. Vi kommer ikke for at sælge, men for at møde kunderne på en anden måde, og det er stadigvæk tankegangen. Vi vil være der, hvor kunderne kommer, fortæller direktøren, der skal på messen, men ikke har en rolle på selve standen.

Nichevirksomhed promoveres
Ved seneste HI-messe formåede overfladebehandleren at komme i god dialog med mange kunder. Der er dog også et fokus på at promovere sine produkter.

- Vi vil også prøve at promovere vores lille nicheselskab Aquacoat - ligesom vi gjorde sidste gang, uddyber han.

Aquacoat er en overfladebehandling, der er specielt egnet til tyndplade og emner med gevindhuller, som ikke kræver efterbearbejdning. Overfladebehandlingen gør, at DOT kan korrosionsbeskytte emner, der ikke kan varmforzinkes.

Det svenske datterselskab tager også på messe i år, hvor man har en stand på underleverandørmessen Elmia i Jönköping i november og på Stålbyggnadsdagen i Stockholm den 26. oktober.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.313