23948sdkhjf

Svendborg Brakes satser på andet end vind

Salget til fx mineindustrien og oliesektoren skal øges for at gøre Svendborg Brakes mindre sårbare.
Den danske leverandør af bremseløsninger til vindmølleindustrien mærker øget konkurrence. Derfor er man nu i gang med at skærpe sin strategi.

- Vi ser stadig flere konkurrenter dukke op på markedet. De tilbyder lavere priser og produkter, der ligner vores, og der er nogle af vores kunder, der benytter lejligheden til at prøve andre af end os, efter at vi har været dominerende på dette marked i mange år, udtaler administrerende direktør Martin Rambusch til Børsen.

Vil levere samlede løsninger
Den skærpede strategi indebærer blandt andet, at Svendborg Brakes, der i dag er lagt ind under selskabet LM Windpower sammen med søsterselskabet LM Glasfiber, i højere grad vil til at levere samlede løsninger til kunderne.

For eksempel vil man selv entrere med underleverandører og indkøbe de stålkranse, der sidder mellem tårn og nacelle, hvorpå bremserne skal monteres. Derudover vil man også indkøbe koblinger og udstyre dem med integrerede bremser.

I dag er Svendborg Brakes dog meget afhængig af vindmølleindustrien, og det vil Martin Rambusch også gerne ændre på. Derfor satser han på at afsætte mere til olieindustrien og mineindustrien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.125