23948sdkhjf

N.H. Stål WaterCut fejrer udvidelse og skarpt hjørne

Den fynske underleverandør har nu 30 år på bagen – samtidig udvides med en ny lagerhal.

I 1987 valgte Mogens og Hanne Nylev at starte egen maskinfabrik, efter Mogens havde været mere end 20 i branchen. Det blev starten på N.H. Stål. I 2003 skulle der ske noget, og valget faldt på at implementere en vandskærer, og navnet blev ændret til N.H. Stål WaterCut.

30 års-fødselsdagen fejres med maner. Ikke blot inviterer virksomheden til åbent hus om en måneds tid – samtidig er man nemlig klar med en helt ny lagerhal.

- Den er på 170 kvadratmeter og skal bruges som pladelager og færdigvarelager. Vi har haft alle vore færdigvarer og materialer stående inde på vores værksted, og det har vi været nødt til at finde en løsning på, fortæller Mogens Nylev.

- Vi startede egentlig med at sætte en container op, men det var ikke en gangbar løsning, da vi selvfølgelig altid skulle bruge de nederste plader, fortsætter han.

Løsningen blev derfor at bygge en helt ny hal ved siden af den eksisterende fabrik. Og efter en del tovtrækkeri med kommunen, er N.H. Stål WaterCut nu klar til at tage de ekstra kvadratmeter i brug.

Virksomhedens kunder kan selv se udvidelsen, når der inviteres til åbent hus den 30. juni kl. 11-15. Her kan man også blive præsenteret for en anden af virksomhedens store investeringer – nemlig en ny kantpresse, der kom til sidste efterår.

- Den kan trykke med 240 tons og kan tage emner på 4,1 meter i længden, og den har noget specialstyring på samt offline programmering. Vi er kun den anden virksomhed med sådan en type maskine i landet, forklarer Mogens Nylev.

Den afløser en 20 år gammel kantpresse.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079