23948sdkhjf

Siemens får ny direktør i Danmark

Claus Møller er udnævnt til ny direktør for Siemens A/S.

Siemens får i Claus Møller en intern kandidat som ny mand i CEO-stolen. Den ingeniøruddannede Møller har de sidste seks år været direktør i Siemens' Energi-division, som han også fortsætter som direktør for.

- Jeg overtager et meget stærkt Siemens. Nu skal vi arbejde på at videreudvikle os ved at styrke digitaliseringen af vores forretning. Det bliver den dominerende prioritet i de kommende år. Vi skal være bedst til at indsamle og udnytte alle de data, der genereres fra vores anlæg og produkter og sikre, at vores kunder får optimalt udbytte af dem. Danmark er et af verdens mest teknologiparate lande, og vi skal vise resten af verden, hvordan man kombinerer klassiske ingeniørdyder med en digital overbygning. Vi skal sammen med vore kunder på denne spændende rejse, siger Claus Møller.

Claus Møller er 54 år og uddannet ingeniør fra DTU i 1986. Han har været ansat i skiftende stillinger i Siemens siden 1986, blandt andet med ophold i Siemens i Tyskland. Han har ligeledes været direktør i Mobility-divisionen, Industri-anlæg, Siemens Inteligent Solutions, inden han i 2005 kom til energi-divisionen. Her blev han chef i 2011.

Claus Møller efterfølger Jukka Pertola.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

3.88