23948sdkhjf

Dansker rykker op i Siemens-hierarkiet

Bjarne Lykke Sørensen, direktør for Industridivisionen i Siemens i Danmark, er udnævnt til direktør for industridivisionen i Siemens i Norden og Baltikum. Det oplyser Siemens i en pressemeddelelse.

Her får han ansvar for Siemens automationssystemer til produktions-sektoren. Den cand. merc.-uddannede Bjarne Lykke Sørensen har været i Siemens i 25 år.

- Løn- og udgiftsniveauet i Danmark og Norden er højt, og det presser konkurrencekraften for produkter lavet her. Løsningen er at effektivisere, automatisere og ikke mindst digitalisere produktionen – slet og ret at arbejde smartere end de andre. For vi har fordele i en meget stærk og veluddannet arbejdsstyrke, der gennem erfaring, viden og innovation kan skabe værditilvækst. Så vi kan godt klare os på det internationale marked, men kun hvis vi integrerer ny teknologi i vores produktion. Det er en udvikling, jeg vil gøre mit yderste for at påvirke i Norden og Baltikum i den kommende tid, siger Bjarne Lykke Sørensen.

Bjarne Lykke Sørensen er 51 år og uddannet cand. merc. fra Århus Universitet 1990. Han har været ansat i skiftende stillinger i Siemens siden 1992. Han arbejdede fra 1998 til 2002 i det tyske hovedkontor i Erlangen og blev i 2003 direktør for den danske i Industridivision. Han har siden 2010 også været bestyrelsesformand for Siemens Industri Software A/S.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.108