23948sdkhjf

Så går startskuddet til Elmia

Tirsdag åbnes dørene til underleverandørmessen Elmia Subcontractor 2009 i Jönköping. De 1.200 udstillere kan se frem til fire intensive dage, der forhåbentligt kan byde på nye kontakter og ordrer. Metal Supplys svenske søsterportal Metal Supply.se er også at finde på messen.
I fire dage fra den 10. til den 13. november 2009 samles Europas underleverandører i Jönköping i Sverige til Nordeuropas førende underleverandørmesse.

1.200 udstillere har i år meldt sig under fanerne, og forventningerne til messen er store. Tidligere har aktiviteterne på messen nemlig genereret ordrer for godt 18 mia. svenske kr.

Messens popularitet skyldes også, at det er et stort samlingssted for industriens underleverandører, hvor de kan få lov at vise, hvad de kan.

- Ofte lever underleverandørerne i det stille, bag de store produktionsvirksomheder. Men det er faktisk hos underleverandørerne, spidskompetencerne findes, siger Jonas Ekeroth, projektleder for Elmia Subcontractor.

Også danske virksomheder er repræsenterede på Elmia. 80 danske virksomheder vil i år være at finde i de fem messehaller, hvilket er et lille fald på seks virksomheder sammenlignet med den danske deltagelse i 2008.

Metal Supplys svenske søsterportal Metal Supply.se er at finde på stand A06:03.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187