23948sdkhjf

Danish Subcontrators på Elmia Subcontractor 2009

Danish Subcontractors med Center For Underleverandører i spidsen får igen fuld støtte fra Danmarks Eksportråd til fællesstand på Elmia.
Under varemærket ”Danish Subcontrators” arrangerer CFU i samarbejde med Den danske Ambassade i Stockholm og Danmarks Eksportråd igen i år fællesstand på Elmia Subcontractor 2009 i Jönköping 10.-13. november.

I lyset af krisen er det opløftende, at Danmarks Eksportråd igen yder fuld støtte til standpladsen og opbygning således, at omkostningerne for SMV’er kan holdes på et overkommeligt niveau.

Lang venteliste
Elmia Subcontractor har for længst etableret sig som underleverandørernes fortrukne nordiske messe med et internationalt publikum af meget høj kvalitet og potentiale. Så er man ikke ”gammel i gårde”, kan det være svært at få en stand på messen. Som projektchef Jonas Ekeroth udtaler: ”Selvom vi har udvidet messearealet til det yderste, kan vi stadig ikke efterkomme behovet, og har selv dette år en lang venteliste”.

Sverige stadig et vigtigt marked
- Sverige er stadig en ”must” for mange danske underleverandører, og selvom markedet på nuværende tidspunkt er presset af lav kurs på den svenske krone, kommer man ikke udenom at markedsføre sig på det normalt attraktive marked. Det er vigtigt at vise, at man er vedholdende og landsigtet, siger Knud Hareskov fra CFU.

Plads til nye udstillere
- Med baggrund i mange år som arrangører af fællesstand på messen har CFU og Ambassaden sikret sig en stand, som dette år er lidt større end tidligere, og der vil blive plads til enkelte nye udstillere på standen, som markedsføres under varemærket ” Danish Subcontractors”. Det er en enkelt og omkostningseffektiv måde at få afprøvet et marked på, alt omkring standen er ordnet lige til at rykke ind i, fortæller Knud Hareskov.

Standene er på 8-9 kvadratmeter, og dertil kommer et stort fælleareal, hvor man kan invitere sine kunder til møde eller en kop kaffe. Der vil være bemanding fra Ambassaden og CFU til at servicere udstillere og deres kunder.

Er man interesseret i en af de ledige stande, er man velkommen til at kontakte Knud Hareskov mail: eller mobil 2025 3277.

Kilde: Center For Underleverandører - http://www.underlev.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109