23948sdkhjf

Ny ejer og direktør hos SST, Sindal Stålindustri

Tidligere ejer og direktør for SST, Sindal Stålindustri, Preben Christensen, har solgt sine anparter i virksomheden.

Direktør for SST, Sindal Stålindustri, siden 1995 Preben Christensen kan nu, efter virksomheden i de sidste to år har arbejdet målrettet på et generationsskifte, glæde sig over at have fundet en køber til virksomheden. Valget er faldet på nordjyske Anders Martin Davidsen, der har en baggrund som elektriker og civiløkonom. Det skriver SST, Sindal Stålindustri i en pressemeddelelse.

Afgående direktør Preben Christensen fortæller, at det har været vigtigt for alle i og omkring virksomheden at finde en køber med både teknisk og økonomisk indsigt og erfaring til at videreføre virksomhedes drift og udvikling, og som derfor har et godt kendskab til branchen.

Preben Christensen forbliver i virksomheden i mindst et år for at sikre, at generationsskiftet kommer til at ske så glidende som muligt. På den måde sikrer han, at al knowhow og erfaring bliver videregivet til den nye ejer og direktør samtidig med, at det gode forhold til virksomhedens mange kunder fortsætter.

Anders Martin Davidsen har også et godt kendskab til branchen og dens produkter. I den første del af sin karriere var han ansat indenfor eksportsalg af tekniske produkter, blandt andet hos Cubic som area sales manager.

Anders Martin Davidsen har de sidste 14 år drevet en ordreproducerende produktionsvirksomhed, hvilket har givet ham et godt fundament for at drive og videreudvikle SST, Sindal Stålindustri. Han glæder sig utroligt meget til at komme i gang med hverdagen og at lære virksomheden og dens medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere bedre at kende.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109