23948sdkhjf

Terma skal lave radarsystemer til inderne

Indisk teknologiselskab allierer sig med danske Terma om udvikling og produktion af radarer til Indiens flåde.

Terma skal via et partnerskab med indiske Nova Integrated Systems fremstille, integrere og teste et nyt radarsystem til det indiske forsvar.

Det indiske teknologiselskab har netop offentliggjort, at der er indgået en kontrakt med det indiske forsvarsministerium om et overfladeradar-projekt (SSR) til den indiske flåde.

- Vi anser denne kontrakt mellem det indiske forsvarsministerium og Nova Integrated Systems som en meget vigtig milepæl for Terma, da vi støtter "Make in India"-initiativet. Vi er glade for at deltage i dette initiativ, som vil styrke det velfungerende samarbejde mellem de to selskaber yderligere, siger Termas topchef Jens Maaløe.

Projektet omfatter levering, installation og idriftsættelse af radarsystemer på indiske flådefartøjer og levering af simulatorer, etablering af depoter samt integreret logistiksupport og leveringer over en ti år lang periode.

SSR-programmet er det indiske forsvarsministeriums første indkøb under "Buy and Make (Indian)"-proceduren for forsvarsindkøb. 

Nova Integrated Systems er et datterselskab under Tata Advanced Systems.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078