23948sdkhjf

Nordens største overflade-event nærmer sig

Den 15.-16. marts slår Øksnehallen dørene op for Scandinavian Coating

Overfladebehandlingsbranchen mødes i Øksnehallen i to dage for at se på produktnyheder, deltage i interessante seminarer og netværke. Messen har godt 70 udstillere, som viser nyheder fra branchen.

Der har været en stigende interesse fra både udstillere og besøgende, også uden for Nordens grænser. I år er der udstillere fra blandt andet Italien, Tyskland, Frankrig, Rusland og Polen, og arrangørerne forventer gæster fra de fleste europæiske lande.

Seminarprogram med internationale talere
En key-note speaker er David Hoffmann fra det tyske DFO, Deutschen Forschungsgesellschaft für Oberflächenbehandlung. Emnet for hans indlæg er “About the perfidies of coating – damage examples and their causes”. Problemer med overfladebehandling er både kostbare og tidskrævende. David Hoffmann viser flere cases, hvor det er lykkedes at løse opståede problemer.

En anden taler er Cecilia Groth, som er forsker inden for overfladebehandling på Swerea IVF. Hun vil tale om økologisk bæredygtige forbehandlinger til lakering af multimetal. Lakering er en stor miljøbelastning i automobilindustrien, og Cecilia fortæller om, hvordan den kan reduceres.

Se mere om messen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14