23948sdkhjf

To danske vind-virksomheder fusionerer

Jupiter Group og Bach Composite bliver til en virksomhed.

Kapitalfonden Verdane Capital Advisors købte i maj 2016 Jupiter Group. De får nu selskab af Bach Composite Industry, og de to selskaber fusioneres til en samlet leverandør af nacelle- og spinner-covere.

Bach Composite har hovedsæde i Thy og produktion i Danmark, Spanien, USA, Kina og Litauen. Jupiter Group har hjemme i Køge og produktion i USA, Kina, Polen og Danmark. Tilsammen har de to selskaber godt 1.200 medarbejdere.

- Vi er begejstrede for de muligheder, denne fusion skaber. Den vil ikke blot øge vores styrke og dybden i vores servicekapaciteter på tværs af kloden, den vil også gøre det samlede selskab i stand til at leve op til sit ansvar som en førende og betroet partner, der kan tage ejerskab for leverandør-agendaen. Sammen kommer vi i en endnu bedre position til at tilbyde direkte fordele til nye og spændende kunder, siger Jens Kristensen, CEO og CCO hos Jupiter Group, der kommer til at stå i spidsen for det fusionerede selskab.

Geert Winther Skovsgaard fratræder samtidig som administrerede direktør for Bach Composite Industry. Han fortsætter som minoritetsaktionær i det nye selskab.

- Jeg er stolt over at kunne facilitere denne fusion af mange grunde: synergierne er tydelige, vores kunder vil drage fordel af en større skala, timingen er perfekt, da industrien konsolideres på tværs af værdikæden, og kombinationen af disse to tvillinge-forretninger giver god mening set ud fra en industri-perspektiv, siger han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.454