23948sdkhjf

Konsulenter giver fleksibilitet hos LM Wind Power

Vingeproducenten har valgt tre faste samarbejdspartnere, som sikrer virksomheden fleksible ingeniørressourcer.

LM Wind Powers division Global Equipment Engineering supporterer virksomhedens 14 produktionsenheder med produktionsudstyr. I divisionen har man ofte flere ingeniøropgaver, end der er interne ressourcer til, og man vælger derfor at supplere med eksterne konsulenter.

- Vi valgte i 2015 at indgå en frame agreement om et længerevarende samarbejde med tre ingeniørvirksomheder, og heriblandt valgte vi R&D, siger director, Global Equipment Engineering, Ulrik Wolf fra LM Wind Power.

- For os har det stor værdi, at det er de samme konsulenter, som kommer igen og igen, da vi bruger en del tid på at lære dem op i vores systemer og arbejdsgange. Derfor har vi taget en strategisk beslutning om, at målet er, at det fremover bliver de samme samarbejdspartnere, som anvendes i hele LM Wind Power, uddyber han.

Langvarigt samarbejde
LM Wind Power har en lang historik sammen med R&D, som i en årrække har haft medarbejdere fast tilknyttet denne kunde.

- Det var derfor nærliggende for os at indgå et tættere samarbejde med R&D, da vi er meget tilfredse med deres arbejde, siger Ulrik Wolf.

- Vi har i dag tre konsulenter fra R&D, hvor to af dem arbejder med konstruktion og en projektleder.

Går direkte ind i projekter
LM Wind Power oplever store fordele ved at samarbejde med faste eksterne konsulenter, da de kan gå direkte ind i nye projekter, som var de interne medarbejdere. Det gælder også for de to eksterne maskiningeniører Thorbjørn Sætre og Jesper Vad fra R&D, som arbejder med konstruktion for LM Wind Power.

- Jeg har arbejdet hos LM Wind Power på flere projekter, og har fået opbygget et godt kendskab til flere af de værktøjer, de bruger hos kunden, herunder TeamCenter og NX 8, fortæller Thorbjørn Sætre.

- Mine opgaver har primært omhandlet konvertering af eksisterende løsninger til nye vingeforme, og arbejdet har blandt andet omhandlet 3D-konstruktion, styrkeberegninger samt 2D-dokumentation. Jeg har altid oplevet et rigtig godt - og meget imødekommende - samarbejde med LM Wind Powers egne medarbejdere, fortsætter han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094