23948sdkhjf

Chefen betaler turen til Thailand: Det er en god investering

Klokken 6 lørdag morgen triller 35 medarbejdere mod Billund Lufthavn for sammen at flyve mod varmere himmelstrøg, og det sker på chefens regning. Det skriver DR Østjylland.

Det er medarbejderne på Jydsk Emblem Fabrik, som er blevet inviteret seks dage til Chang Mai og Bangkok i Thailand af deres chef.

Det er nemlig en rigtig god investering, mener chef og ejer af virksomheden, Stig Hellstern, som har svaret på mange spørgsmål fra blandt andet andre erhvervsledere, der vil vide, om sådan en tur overhovedet kan betale sig.

- Det koster selvfølgelig mange penge, men det giver så meget på medarbejderkontoen. På den lange bane tror jeg, at det giver loyalitet, stabilitet og nogle gode og tilfredse medarbejdere, fortæller han til DR Østjylland.

Det er tredje gang, at hele fabrikken tager med. Denne gang er det i anledning af fabrikkens 130 års fødselsdag.

- Når jeg bliver ældre og tænker tilbage, så bliver jeg mere glad for de oplevelser, jeg har fået med mine medarbejdere, end at se lidt flere penge på bankbogen, siger Stig Hellstern.

Fabrikken får produceret mange produkter i Fjernøsten, så medarbejderne skal besøge en virksomhed, som laver stofmærker for dem og en tinkrusproducent, men de skal også bare nyde at være turister.

Det glæder medarbejder Frederik Buster Gram Hansen sig til.

- Jeg har aldrig prøvet at være så langt væk fra Danmark, som Thailand. Det bliver spændende se en helt fremmed kultur og prøve at rejse i flere tidszoner, siger han til DR Østjylland.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094