23948sdkhjf

Vestjysk hæder til PolyTech

Bramming-virksomheden blev kåret til årets virksomhed af Esbjerg Erhvervsudvikling.

Kåringen fandt sted på Esbjerg Erhvervsudviklings Nytårskur torsdag den 12. januar. Det oplyser Esbjerg Erhvervsudvikling på sin hjemmeside.

Her blev PolyTech blandt andet rost for den vækst, virksomheden har været igennem. Siden 2013 er virksomheden vokset fra 35 ansatte til i dag at have 230 ansatte i Danmark og 320 på globalt plan.

- I en tid, hvor mange virksomheder har outsourcet og specialiseret sig indenfor et smalt område har ledelsen i denne virksomhed insisteret på værdien af at kunne udvikle, producere og håndtere alt det, deres kunder behøver, in-house. Og det er takket være denne model, at virksomheden reelt ikke har en konkurrent, der matcher den, men kan tilbyde deres kunder et bredt, men specielt udviklet, sortiment af produkter, lød det blandt andet i begrundelsen for at give prisen til PolyTech.

Erhvervsprisen uddeles for at hædre en person, en gruppe personer, en virksomhed eller institution, som gennem deres virke har ydet en særlig indsats for at fremme vækst og udvikling i Esbjerg kommune.

De seneste tre år er prisen gået til henholdsvis Ib Laursen, Bel Air Aviation og Rambøll Olie & Gas.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094