23948sdkhjf

Logimatic køber sjællandsk automationsspecialist

Med opkøbet af NHL Automation vil Logimatic styrke sin position som leverandør til forsyningssektoren.

Logimatic opkøber NHL Automation i Espergærde. Med købet følger fem mand, som forlader Espergærde til fordel for Logimatics afdeling i Værløse.

Ifølge Per Ghodt, afdelingsleder hos Logimatic, sker købet for at styrke firmaets position som automationsleverandør til forsyningsbranchen.

Forsyningsområderne inden for energi, fjernvarme, vand og spildevand bliver i dag betragtet som én samlet sektor, og tendensen går mod fusioner til færre og større forsyningsselskaber i fremtiden.

- De (forsyningsselskaberne, red.) stiller andre krav til deres leverandører. En større og bredere kapacitet vil stille os bedst muligt, forklarer han om opkøbet.

Har holdt øje med NHL i nogen tid
Fusionen mellem de to erfarne automationsleverandører imødekommer disse krav, idet virksomhederne komplementerer hinanden godt, lyder det fra begge parter.

- Opkøbet af NHL Automation øger vores konkurrenceevne, fordi vi sammen dækker vidt inden for de produkter og teknologier, der anvendes i forsyningsvirksomheder. Med øget kapacitet kan vi imødekomme de stigende krav fra forsyningsselskaberne, herunder krav til leveringssikkerhed, men også driftsassistance, siger Per Ghodt

NHL Automation tilbyder i dag en vagtordning, som administrerende direktør hos Logimatic, Troels Severinsen, er overbevist om, at også mange af Logimatics nuværende kunder vil finde attraktiv.

- Vi har faktisk haft et godt øje til NHL i et stykke tid, da der er et perfekt match mellem både produkter og tekniske kompetencer. Vi arbejder med nogle af de samme kunder og det er min overbevisning, at vi sammen står endnu stærkere og kan tilbyde både eksisterende og nye kunder et bedre og mere komplet produkt, siger Troels Severinsen.

NHL Automation og Logimatic fusionerede per 1. januar 2017, og NHL Automation flytter ind hos Logimatic Engineering på kontoret i Værløse i foråret 2017.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079