23948sdkhjf

Midtjyske virksomheder henter synergier ved at bo sammen

Wila Maskinfabrik, Sejs Engineering og Lomica har slået sig sammen i et bofællesskab, og det giver kontante fordele for de tre.
Dels er de tre virksomheder nu fælles om en række faste omkostninger som fx it, telefonanlæg og kantinefaciliteter i de 4.200 kvadratmeter store produktionslokaler i Silkeborg, men også på et andet punkt har bofællesskab en stor fordel; man kan nemlig drage nytte af hinandens kompetencer og ledige kapacitet. Det skriver DS-Bladet.

- Ved at samle tre virksomheder under samme tag har vi skabt nogle produktionsfordele for os alle. Og ved at være fysisk tæt sammen, kan vi opnå nogle rationaliseringer, som i sidste ende gavner de priser, vi tilbyder vores kunder, forklarer Lars Lauridsen, fra Wila Maskinfabrik, til DS-Bladet.

Allerede nu har flere virksomheder vist interesse for at blive en del af fællesskabet. Lars Lauridsen er selv medejer af GN Production, som efter planen skal flytte ind i fællesskabet i løbet af to-fem år. I sidste ende er det også planen, at den, sammen med de tre andre virksomheder, skal fusioneres.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093