23948sdkhjf

Nyt om navne: Forhenværende direktør til Blue Ocean Robotics

Anja Hald er blevet ansat som senior business developer hos robotvirksomheden.
Anja Hald støder til Blue Ocean Robotics med bred ledelseserfaring, som blandt andet omfatter tidligere stillinger som administrerende direktør hos social- og sundhedsskolen SOSU Nord, adjunkt ved CARMA - Center for Arbejdsmarkedsforskning og som kvalitetskoordinator på Himmerland Sygehus.

- Jeg har en stor passion for robotteknologi, da jeg mener, at god teknologi er i stand til at give øget livskvalitet hos individer, øge patientsikkerhed og gøre arbejdsmiljø bedre både i offentlige og private virksomheder, hvilket er til fordel for alle. For at være succesfuld med robotteknologi og ny teknologi, så er det nødvendigt at etablere bro mellem de mennesker, der udvikler teknologien og de mennesker, der bruger teknologien - både som slutbruger og dem som implementerer teknologien, siger Anja Hald.

- Blue Ocean Robotics deler samme opfattelse, og muligheden for at hjælpe og optimere individer, virksomheder og samfundet igennem robotteknologi er enorm, og vi har stadig kun set toppen af isbjerget. Med et smil på læben kan man sige, at fremtidens treenighed er intelligente robotter, smart data og smart workforce, og at de er gensidigt afhængige af hinanden, fortsætter hun.

Anja Halds erfaring og indsigt i de moderne teknologiske applikationer indenfor sundhedssektoren kommer til at spille en central rolle i Blue Ocean Robotics’ RoBi-X udviklingspartnerskaber, som blandt andet omfatter Patient Lifting Robot og UV-Disinfection Robot.

- Vi er meget glade for at kunne byde Anja Hald velkommen til Blue Ocean Robotics. Når man får så unik mulighed for at tiltrække en person med de kompetencer, som Anja har, så skal man acceptere. Vi ser frem til at se Anja tage ansvar for vores offentlige-private innovationsprojekter og rammeaftaler med kommuner, uddannelsessektoren, hospitaler og universiteter. Vi forventer, at Anja vil bidrage til, at udvide vores markedsdomæne for velfærds-, rengørings- og desinfektions-, logistik- og telepresence-robotteknologi blandt offentlige kunder, siger Henrik Jacobsen, vice president of International Business Development hos Blue Ocean Robotics.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.359