23948sdkhjf

Nyt agentur til Egatec

Den fynske automationsvirksomhed er ny forhandler af Comaus robotter.
Egatec er blevet udnævnt som forhandler af robotter fra den italienske robotproducent Comau. Aftalen omfatter salg og support af alle Comaus robotløsninger i Danmark, Norge og Island. Det oplyser Egatec i en pressemeddelelse.

Samarbejdet skal understøtte Egatecs strategi om at være fuld leverandør af automations- og robotløsninger, og virksomheden kan nu tilbyde et bredt sortiment af teknologisk avancerede og fleksible robotter til mange applikationer, alt fra blandt andet håndtering, svejsning, forsegling og palletering.

- Comau er en spændende virksomhed, som har været i robotbranchen i mange år og har over 30.000 installerede robotter verden over. De er en stor aktør på markedet, der har haft meget succes inden for bilbranchen og nu også i den generelle fremstillingsbranche. Som forhandler kan vi nu tilbyde vores kunder over 40 forskellige robotsystemer, der har en belastning på 3 kg til 650 kg, så vi stort set kan klare enhver automationsopgave, siger Mads Nychel, administrerende direktør hos Egatec, om den nye aftale.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094