23948sdkhjf

Ny CEO hos Hofmann Group

Robert Blackburn skal fremover stå i spidsen for værktøjsleverandøren.
Robert Blackburn kommer senest fra en stilling som president for Supply Chain Operations & Information Services hos BASF SE.

- Hoffmann Groups værdiorientering og kultur har begejstret mig lige fra begyndelsen. Jeg glæder mig meget til sammen med medarbejderne at tage imod Hoffmann Groups udfordringer med en klar vision og en langfristet strategi – som det er passende for en familievirksomhed. Med forenede kræfter lykkes det for os at skrive Hoffmann Groups succeshistorie videre i fremtiden, det er jeg overbevist om, forklarer Robert Blackburn.

Inden han begyndte hos BASF i 2007 arbejdede den firedobbelte familiefar i forskellige lederpositioner hos IBM og Deloitte. I dag er Robert Blackburn ligeledes med i flere bestyrelser og holder forelæsninger som docent ved Massachusetts Institute of Technology og ved Karlsruher Institut für Technologie.

Robert Blackburn, der er tysk-amerikaner, afsluttede et bachelorstudieforløb på universiteterne Maryland og Heidelberg og erhvervede en master inden for området management på universitetet i Virginia.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11