23948sdkhjf

FJ Industries fortsætter vækstrejse

Koncernens regnskab for 2015/2016 viser markant fremgang på alle væsentligste parametre. Og forventningen er, at væksten fortsætter i de kommende år.
FJ Industries fortsætter den udvikling, virksomheden har været inde i, siden en turnaround-strategi blev søsat i 2013.

Siden har FJ Industries skabt markant fremgang hvert eneste år, og den udvikling fortsætter i regnskabsåret 2015/2016.

Her viser årsregnskabet for koncernen et samlet resultat efter skat på 16 mio. kr., hvoraf de 6,6 mio. kr. stammer fra den associerede virksomhed Dansk Overflade Teknik.

Det er en stigning på 68 procent i forhold til resultatet på 9,5 mio. kr. året før, og i samme periode er omsætningen steget med 23 procent fra 131 mio. kr. til 161,7 mio. kr.

Det stærke resultat kommer tilmed i et år, hvor investeringer i automation og mere effektive maskiner ligger langt over de seneste års niveau.

- I FJ Industries er vi meget tilfredse med det resultat, vi har leveret, både målt på omsætning og på vores bundlinje. Det skyldes i høj grad, at vi til punkt og prikke har fulgt den plan for en turnaround, vi lavede i 2013, og siden har vi vendt underskud til overskud. Vi er lykkedes med at løfte og udvikle vores produktion i Kina, og vi har været skarpe på alle vores omkostninger generelt, siger FJ Industries' CEO, Lars Wildenschild.

Dertil peger Lars Wildenschild på et stort kundefokus og et tydeligt internt arbejde hos FJ Industries som væsentlige parametre for det gode resultat. Et resultat som også har betydet, at FJ Industries i perioden april 2015 til august 2016 har skabt 42 nye arbejdspladser i koncernen, heraf 10 af dem i Danmark.

- Vi har i forhold til vores kunder arbejdet hårdt på at være meget nærværende og servicemindede, og vi kan se i vores kundetilfredshedsundersøgelser, at det er vi lykkedes med. Internt i virksomheden høster vi også frugten af mere teamwork, samt at vi har uddelegeret flere beslutninger til vores nøglemedarbejdere, så vi kan være så proaktive og agile som muligt, fortsætter han.

FJ Industries forventer, at væksten fortsætter i de kommende år, da ordrehorisonten efter regnskabsårets afslutning er over niveauet for 2015/2016 samt budgettet for 2016/2017.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141