23948sdkhjf

Amerikansk gennembrudsordre til Weldadvice-US

Den danske svejsespecialist har fået en ordre fra en stor underleverandør til vindmølleindustrien.
For godt et år siden åbnede Weldadvice et nyt selskab, Weldadvice-US Inc. i Texas, og den satsning har nu båret frugt i form af en ordre fra spanske Gestamp Wind North America.

- Gestamp Wind North America er en af de store underleverandører af tårne til vindmøller, som har bygget en helt ny fabrik i Texas. Der skal vi udføre NDT-arbejdet på det, de producerer, forklarer John Stecher Christensen fra Weldadvice.

- De skal producere 400 tårne om året for GE Renewable Energy, som er den tredjestørste vindmølleproducent i verden. Kontrakten kom i hus på baggrund af blandt andet anbefalinger af GE Renewable Energy, tilføjer han.

Hidtil har Weldadvice kun haft et par ansatte i den amerikanske afdeling, men den nye aftale betyder, at der skal hyres en del flere folk ind.

- Vi har to mand i gang på projektet allerede nu, men i løbet af et års tid forventer jeg, at det vil det vokse til mere end 10 inspektører. Dette er blot et af flere projekter, som Weldadvice-US har opnået i løbet af det første år siden starten, men hvor mange folk vi får brug for på de øvrige projekter, ved vi endnu ikke, siger John Stecher Christensen.

Han er ganske godt tilfreds med forløbet, siden etableringen af Weldadvice-US sidste år.

- Kravene er en smule anderledes i USA, men vi har allerede en del års erfaring med disse i organisationen. Af samme årsag benyttes vi af flere virksomheder til at kvalitetssikre NDT-opgaverne, dels som rådgivere og kursusinstans, men også som niveau 3 teknikere i henhold til ANST-systemet, siger John Stecher Christensen.

- Det første år er gået rigtig godt, og vi føler nu, at vi begynder at høste frugten af de mange kundebesøg og den store netværksaktivitet, vi gennemførte igennem året. Vi har ikke haft den store vækst, men har gennemført det første år med overskud. Det har hovedsageligt været niveau 3-jobs og kursusvirksomhed, vi har udført hos forskellige leverandører til vindmølleindustriuen, og den gode omtale her har betydet flere kundeforespørgsler, fortæller han.

- Men nu får vi nogle flere dygtige inspektører i gang, og politikken er at levere ydelser af høj kvalitet til gavn for såvel vore kunder som vore kunders kunder gennem vedvarende niveau 3 opfølgning samt rekruttering af medarbejdere med den rette ånd. Vi forventer, at den her opgave kan hjælpe os til flere opgaver, og vi vil selvfølgelig gøre alt, hvad vi kan for at skabe gode referencer, slutter John Stecher Christensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094