23948sdkhjf

Nicon Industries samler kræfterne i Esbjerg

Stålvirksomheden har afviklet sin produktion i Frederikshavn.
Nicon Industries har hidtil kørt sine aktiviteter i to separate selskaber, Nicon Industries A/S, med base i Frederikshavn, og Nicon Industries Esbjerg A/S. Nu har man imidlertid valgt at lukke det ene; Nicon Indutries A/S.

- Ud af det lidt dårlige regnskab, vi kom med i 2015, blev der i løbet af året iværksat nogle forskellige omstruktureringer og tiltag omkring, hvad der fremadrettet skulle ske i selskabet. Der vurderede vi, at vi fremadrettet ville køre det hele i ét selskab, og det er Nicon Industries Esbjerg, forklarer direktør Anders Hecht-Pedersen.

Datterselskabet i Esbjerg blev etableret i 2013 med det formål endnu bedre at kunne servicere den danske offshore-industri.

- I Frederikshavn har vi mest arbejdet inden for olie/gas, men vi må erkende, at det er i Esbjerg, der helt klart sker mest. Vi er hårdt ramt i Frederikshavn, og der er simpelthen for lidt inden for vores område, forklarer Anders Hecht-Pedersen.

I Frederikshavn har produktionen haft til huse i lejede bygninger, som er blevet opsagt. Nu har Nicon Industries udelukkende et kontor tilbage i den nordjyske by.

- Vi har i løbet af 2015 løbende reduceret antallet af medarbejdere, og det har været rimelig udramatisk, frem til vi tog den endelige beslutning om at stoppe. De arbejdspladser er selvfølgelig væk, men vi håber selvfølgelig, at der kommer nye i vores Esbjerg-selskab, lyder det fra Nicon-direktøren.

Han er ikke i tvivl om, at Nicon Industries er i stand til at servicere hele landet fra faciliteterne i Esbjerg.

- I Esbjerg har vi bygget en helt ny hal på havnen. Det er meget sammenligneligt med det, vi kunne i Frederikshavn, men vi har lidt større krankapacitet og kan løfte lidt større emner, siger Anders Hecht-Pedersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078